Sokak bayram yeri gibi

Geyve İlçesine bağlı Çeltikler Mahallesinde yaşayan bir vatandaş tarafından sosyal medyaya yüklenen görüntüler pes dedirtti. Sokağa çıkma yasağına rağmen herkesin sokakta olduğu görüntülerde sosyal mesafeye de hiç dikkat edilmediği net bir şekilde görüldü.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Sokak bayram yeri gibi
Sokak bayram yeri gibi
Video için play'e tıklayın

Geyve Çeltikler Mahallesinde yaşayan bir vatandaş tarafından sosyal medyaya paylaşılan görüntüler, bu kadarına da pes dedirtti. Sokağa çıkma yasağına rağmen herkesin sokakta olduğu görüntülerde 65 yaş üstü ve 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve sosyal mesafekurallarının da hiçe sayıldığı görüldü. Görüntüleri çeken vatandaşın diğer vatandaşlara alaycı şekilde, “Şimdi polisi arayacağım, hepinizi aldıracağım. Bakın Çeltikler Mahallesi yasağa uyuyor, herkes evlerinde, kimse yok” söylemleri ise dikkatlerden kaçmadı.

19 Nis 2020 - 22:18 Sakarya/ Geyve- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.