İYİ Parti’den Geyveli Gaziye ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İlçe Başkanı Yusuf Baran, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte gazi Çoban’ı Geyve Karacaören'deki baba evinde ziyaret etti.

İYİ Parti’den Geyveli Gaziye ziyaret
İYİ Parti’den Geyveli Gaziye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

TARİH SAHNESİ

Gazi Çoban'ı Karacaören mahallesindeki baba evinde ziyaret eden İyi Parti heyeti , gaziye geçmiş olsun dileğinde bulunarak, her türlü ihtiyacında kendisine ulaşabileceğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve milletimizin bugün bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazi Çoban ise kendisi ve ailesiyle yakından ilgilenmesinden dolayı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'a, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan'a ve beraberinde ziyarete gelen il ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

07 Kas 2020 - 12:00 Sakarya/ Geyve- Gündem

Mahreç   Geyve


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.