15 Temmuz unutulmadı!

15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Geyve’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlçe protokolü tarafından gündüz yapılan şehitlik ziyareti sonrası, akşam halk yürüyüşü yapıldı. Tüm Geyve sokağa döküldü.

“ONLARIN HAKKI ASLA ÖDENMEZ”

15 Temmuz Pazar günü sabah saatlerinde şehit kabristanlığı ziyareti yapıldı. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve protokol şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Başkan Kaya “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle tüm şehitlerimiz adına ilçemizdeki şehitliğimizi ziyaret ederek, duamızı ettik. Onlara olan minnetimizi kabirleri başında bir kez daha dile getirdik. Onların hakkı asla ödenmez” dedi.

MEYDANA YÜRÜDÜLER

Geyve’de vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Belediye Garajı’ndan, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında terör örgütleri ve FETÖ’ye lanetler yağdı.

TÜM DÜNYA GÖRDÜ

Kuran-ı Kerim tilaveti ve yatsı namazının ardından Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanı’nda anma programı başladı. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve ilçe Müfütsü Ali Erhun tarafından yapılan konuşmada 15 Temmuz’daki dik duruşun tüm dünyaya dile getirildiği vurgulandı.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; “15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşümüzü yaptık. Halkın gücü, tankın gücünü yenmiştir. Son kale Türkiye düşmemiştir. Ülkemizi işgal etmeye kalkışan vatansızlara karşı, Vatanı için mücadele ederken yaralanan, şehit düşen vatanseverlerimiz, vatanı teslim etmedi. Vatan size minnettardır. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin” ifadelerine yer verdi.

16 Tem 2018 - 15:02 Sakarya/ Geyve- Gündem

Mahreç   Geyve


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.