HABERLİSİN-
UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a kalmak isteyen Beşiktaş, perşembe akşamı deplasmanda Twente'ye konık olacak. Beşiktaş'ın play-off bileti alması için bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok.
Twente Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak müsabakayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ile Adam Kupsik üstlenecek.
Kritik maç öncesinde Beşiktaş'a bir futbolcudan daha kötü haber geldi. İŞTE DETAYLAR...
Beşiktaş'ta UEFA listesinde isimleri olmayan Necip Uysal ve Alex Oxlade-Chamberlain'nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Gabriel Paulista ile Tayyip Talha Sanuç, Twente karşısında forma giyemeyecek.
4 futbolcunun yanı sıra Beşiktaş'ta bir futbolcu daha maç kadrosundan çıkarıldı. Gribal enfeksiyon geçiren Cher Ndour, Twente maçı kadrosundan çıkarıldı.