HABERLİSİN-
Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve Galatasaray'la arasındaki puan farkını 1'e indiren Fenerbahçe'de Başkan Sadettin Saran, kış transfer dönemi için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler büyük bir kariyere sahip olan yıldız futbolcu için harekete geçti.
İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...
Fenerbahçe'de Başkan Sadettin Saran, teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 bölgeye takviye yapmayı hedefliyor.
Sadettin Saran ve ekibi; stoper, sol bek ve forvet transferi planlarken, Dünya Kupası'nda yer almak isteyen ancak kulüplerinde forma şansı bulamayan isimlere yöneldi.
Bu bağlamda Sadettin Saran'ın 4 futbolcudan oluşan transfer listesinin ilk sırasında David Alaba yer alıyor. Şimdiye dek kariyerine tam 37 kupa sığdıran yıldız ismin Real Madrid ile sözleşmesinin sezon sonunda noktalanacak olması transferin önünü açıyor.