HABERLİSİN-
Galatasaray'ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Victor Osimhen, sarı-kırmızılılı taraftarlara vedaya hazırlanıyor. Galatasaray formasıyle Süper Lig'de harika bir sezon geçiren Osimhen, yeni sezon için kararını verdi. Galatasaray'ın 20 milyon Euroluk brüt maaş teklifini kabul etmeyen Victor Osimhen, yeni takımı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
İŞTE HABERİN DETAYLARI...
Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiraladığı ve performansından çok memnun kaldığı Victor Osimhen yaz transfer döneminin adeta paylaşılamayan ismi oldu. Golcü oyuncuya Galatasaray'ın yanı sıra bir çok kulüpoten transfer teklifi vardı. Osimhen'in bonsevris parasını hazırlayan Galatasaray, golcü oyucunun kararını bekliyordu. Ancak bu karar Galatasaray'ın istediği gibi olmadı.
Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Osimhen, Al Hilal'den gelen 135 milyon Euro değerindeki teklifi kabul etti. Galatasaray'ın 20 milyon Euroluk maaş önerisini düşünmeden reddeden Victor Osimhen, yıllık 45 milyon Euroluk bir anlaşma ile Al Hilal ile imza için söz kesti. Galatasaray'da oldukça başarılı bir performans gösteren Victor Osimhen, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor.
135 milyon Euro değerindeki 3 yıllık sözleşmeye olumlu yaklaşan Victor Osimhen, bonuslarla birlikte Avrupa'dan alamayacağı bir kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek olan Victor Osimhen, Al Hilal'in Napoli ile olan evrak sürecinin tamamlanmasını bekliyor.