Beşiktaş sonrası henüz çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın adı Montella öncesinde Milli Takım'la anılıyordu. Tecrübeli teknik adamın ismi de şimdi Süper Lig ekibiyle anılıyor.

Daha önce ismi Süper Lig ekibi Samsunspor ile anılan Sergen Yalçın'ın talebinden sonra görüşmeler sona erdi ve olumsuz sonuçlandı.


.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz aylardan Sergen Yalçın hakkında şunları söylemişti: "Tabii şampiyon hoca, bunun da bir bedeli var. Orta yolu bulmaya çalışacağız. Kabul ederse Sergen hoca ile çalışmayı çok isteriz. Listemizde yer alan Türk teknik adamlarla anlaşamazsak yabancı hoca getireceğiz."

TALEBİ ŞOK ETTİ


Süper Lig ekibi Samsunspor ile görüşmelerini yapan Sergen Yalçın, Samsunspor'dan 60 milyon TL ücret talep etmişti fakat bu talep sonrası Samsunspor ile anlaşmaya varılamamıştı.

Boşta olan Sergen Yalçın'ın ismi de şimdi de hocasıyla yollarını ayıran Süper Lig ekibi Konyaspor ile gündeme geldi.

YENİ HOCA ADAYLARI BELLİ OLDU


Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'da takımın başına getirilecek yeni hoca için arayışlar devam ediyor.

SERGEN YALÇIN VE AYKUT KOCAMAN İSİMLERİ GÜNDEME GELDİ


Konya'nın Sesi haberine göre, Konyaspor'da teknik direktör için Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman isimleri gündeme geldi.



Anadolu Kartalında daha önce 3 defa görev yapmış olan Aykut Kocaman ve 1 defa görev yapmış Sergen Yalçın listenin ilk iki sırasında yer alıyor.



Konyaspor, iki hoca ile de görüşmelerini devam ettirirken, yeşil-beyazlılar da bu iki ismin alternatifi olarak da Kenan Koçak ve Selçuk İnan adı da masada yer alıyor.

Yorumlar