HABERLİSİN-
Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den bir yıllığına kiraladığı Victor Osimhen bir transfer iddiası orataya atıldı. Sözleşmesinde 75 milyon euroluk serbest kalma maddesi olan Victor Osimhen için teklif edilen rakam duduk uçuklattı.
işte son dakika transfer gelişmesinin detayları...
Calciomercato'da yer alan habere göre Al-Ahli, Victor Osimhen için Napoli'nin kapısını çaldı. Suudi Arabistan temsilcisinin Osimhen için fesih bedelinin üzerine çıktığı ve Napoli'ye 80 milyon euro teklif ettiği belirtildi.
Napoli'nin teklifi kabul etmesine karşın Osimhen'in sezonu Galatasaray'da tamamlama fikrinde ısrarcı olması nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edildi. Haberde Galatasaray'ın da Osimhen transferi için yarışta olduğu ancak 75 milyon euroluk bedelin kulüp için ulaşılmaz durumda olduğundan bahsedildi.
Bu sezon Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde toplam 22 maça çıkan Osimhen 17 gol, 5 asistlik skor katkısı yaptı.