Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün genç oyuncularla mücadele ettik. İç sahada dört maçtır kazanamıyorduk. Bu galibiyet hem bize hem oyuncularımıza moral oldu. Oyuncularım nefes aldılar” dedi.
RAFA SİLVA'YA AĞIR SÖZLER
HABERİN DETAYLARI İÇİN SAYILARDAN İLERLEYİNİZ
İlk yarıda yaşanan bireysel hatalara da değinen Yalçın, “Golle sonuçlanan sekiz bireysel hatadan bahsediyoruz. Bu Beşiktaş için çok fazla. 8-10 puan daha yukarıda olabilirdik. Birçok sorun yaşadık. Bulunduğumuz yer Beşiktaş’ın olması gereken yer değil ama mevcut şartlarda da tabloyu çok kötü görmüyorum” ifadelerini kullandı.
TRANSFER PLANLAMASI VE DEĞİŞİM MESAJI
Ara transfer dönemiyle ilgili planlamalara da değinen Yalçın, devre arası transferinin zorluklarına dikkat çekti. Başkanla kısa süre içinde toplantı yapacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Ekonomimiz uygun olursa A plus oyuncular alabiliriz. Görüştüğümüz isimler var. 5-6 oyuncuda değişiklik yapmayı planlıyoruz. Kendi planımızdaki oyuncuları alamazsak transfer yapmayacağız” diye konuştu.
“RAFA SILVA’YA 10 ÜZERİNDEN SIFIR VERİRİM”
Rafa Silva hakkında net ifadeler kullanan Yalçın, “Siz oyuncunun antrenman yaptığını zannediyorsunuz. Mukavele gereği antrenmanda bulunuyor. 10 üzerinden not verirsem sıfır veririm. Bu oyuncunun şu an sahaya çıkması kendi sağlığı açısından da sakıncalı. Bana faydası yoksa o oyuncuyu ne yapayım” dedi.
Rafa Silva’nın geleceğiyle ilgili belirsizliğe de dikkat çeken Yalçın, “İkinci yarıda burada kalır mı, çalışır mı bilmiyorum. Böyle bir durumu antrenörlük hayatımızda ilk kez yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.