Sakaryaspor'da para krizi nedeniyle transferler gecikmeye devam ediyor. TFF'deki dosyalar nedeniyle transfer tahtasının kapalı olduğu ve FIFA'dan yasak gelmesi halinde kalıcı transfer yasağı ile karşı karşıya olan Sakaryaspor'da yönetimden beklenen hamleler gelmiyor.
55 MİLYON
Başkan Enes Zengin ve ekibi ilk olarak TFF'deki transfere yasaklı dosyalara ödeme yapmaya çalışıyor. Ödeme yapılması gereken rakamın 55 milyon olduğu söylenirken bu rakam için kaynak arayışı devam ediyor.
TRANSFERDE GEÇ KALIYORUZ
Sakaryaspor yeni sezon için oldukça geç kalırken transfer konusunda oldukça ağır hareket ediyor. Birçok isim Sakaryaspor'un transfer listesinde yer alırken maddi sıkıntılar nedeniyle henüz imza aşamasına gelinen oyuncu bulunmuyor.
TRANSFERDE GÜNDEMDEKİ İSİMLER
Sakaryaspor'un transferin gündeminde; Burak Süleyman, Hakkı Türker, Sefa Narin, Alper Karaman, Semih Karadeniz, Melih İnan, Barış Sağır, Mehmet Yiğit, Abdülkerim Canlı gibi isimler yer alıyor.