HABERLİSİN-
Sakaryaspor haberleri: Trendyol 1.Lig'de ilk yarıyı 32 puanla 4'ncü sırada tamamlayan Sakaryaspor'da ikinci yarının hazırlıkları Antalya'da başladı. Teknik Direktör Tuncay Şanlı komutasında Antalya'da kampa giren yeşil-siyahlılar 9 Ocak'ta ilimize dönecek.
İkinci yarının startının verildiği Sakaryaspor'da gözler ara transfer dönemine çevrildi. Teknik Direktör Tuncay Şanlı'nın raporu doğrultusunda yönetim transfer mesaisine başlarken yapılacak takviyeler ile eksik bölgeler güçlendirilecek.

İşte Sakaryaspor'da transfer gelişmeleri...
Sakaryaspor'da ilk olarak takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular için harekete geçildi. Yönetim Rashad Muhammed'i göndererek takımdaki yabancı kontenjanını açmak istiyor. Ancak bu oyuncunun sözleşmesinde ki yüksek rakam şartları zorluyor.
Sakaryaspor'da Teknik Direktör Tuncay Şanlı, merkez orta saha, sağ kanat ve forvete transfer isterken bu 3 bölge için de rota yerli oyunculara çevrilmiş durumda. Transferde önemli isimler ile temas halinde olduğu öğrenilen yönetimin devre arası kampına kadar transferi bitirmesi bir hayli zor gözüküyor.
Sakaryaspor'da gözler bir yandan da Sakarya Büyükeşhir Belediyesi'nin AK Parti adayına çevrilmiş durumda. Sakaryaspor'a bugüne kadar maddi anlamda büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin devam etmesi halinde yönetim bir anlamda rahat nefes alacak. Yönetim o yüzden 15 Ocak'a kadar transfer konusunda bekleyecek.