HABERLİSİN-
Sakaryaspor haberleri: Sakaryaspor'da transfer döneminin başlamasına az bir zaman kala flaş bir kararla takımdan ayrılan Cebrail Karayel, sosyal medya hesabından taraftara veda etti.
CEBRAİL VEDA ETTİ
Cebrail Karayel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Nerden nasıl başlasam bilmiyorum; Sezon başından beri yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen ben ve arkadaşlarım tüm benliğimizi ortaya koyarak elimizden geleni yaptık. Burada hayatım boyunca unutamayacağım altı ay yaşadım. Ancak bu süre zarfında fiziksel ve mental anlamda çok fazla yıprandım. Maaşlarımın ödenmemesinden dolayı sözleşmemi fesih hakkım doğdu ve bu hakkımı kullanma kararı aldığımı sizlere bildirmek istedim. Çok güzel ve özel dostluklar, arkadaşlıklar kurduğum Sakarya şehrine ve Sakaryaspor’un tüm fertlerine yaşanılan her şey için ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim."
"ÇOK BAŞKA HAYALLERLE GELMİŞTİM"
"İnanın buraya çok başka hayallerle gelmiştim. O hayallerin gerçek olması için hepinizin de bildiği üzere saha içi ve saha dışında psikolojik olarak zor bir süreç yaşadık. Sonunu hiç böyle hayal etmemiş olsam da bazen hayatınızla ilgili radikal kararlar almanız gerekiyor. Tüm Sakarya şehrine ve tüm Sakaryaspor fertlerine başarılar dilerim. Haklarınızı helal edin, hoşça kalın.”