Yönetim, kiralama bedelinin yanı sıra Maximin’in yıllık 11 milyon Euro’luk maaşının yarısını ödeyeceğini de belirtti.


Bu arada Suudi Footbal World'ün haberine göre Al-Ahli'nin yıldız kanat oyuncusu Saint-Maximin'in, yıllık 11 milyon euro olan maaşından Mourinho'nun Fenerbahçe'sine katılmak için feragat edecek.

MAAŞINDA İNDİRİM YAPTI

Türk kulübü oyuncu için 4.5 milyon euro ücret teklif etti. Oyuncu maaşını ancak 7 milyon euro'ya kadar düşürmeyi kabul etti. Al-Ahli aradaki 4 milyon euro farkı (sözleşmenin bitimine 2 yıl daha olduğu için toplam 8 milyon euro) ödeyeceğini iletti.

Fenerbahçe oyuncu için 15 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazır. Al-Ahli'nin bu paradan 8 milyon Euro fark ödeyecek. Kalan 7 milyon Euro'yu alacak.

Fenerbahçe’nin teklifini kabul eden başarılı kanat oyuncusu kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Yorumlar