Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Chobani Stadı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sadettin Saran, akreditasyon yasağını uygulamadıklarını belirterek ''Fenerbahçe'de haberlerin reytingi yüksek, yalan haberlerin daha yüksek'' dedi.
''BUNLARI İFŞA EDECEĞİM''
Sadettin Saran, ''Fenerbahçe'nin hainleri, 'Fenerbahçe'yi çok seviyorum' diyerek ve yalan yanlış haber yaparak bize çok zarar verdiler. Bu arkadaşları ifşa edeceğim, bunlarla uğraşacağım!'' dedi.
Samandıra'da ölü toprağını gördüğünü ifade eden Saran, Jose Mourinho'nun etkilerinin sürdüğünü belirtti.
Sadettin Saran'ın açıklamalarından öne çıkanlar:
Şu ana kadar 39.8 milyon euro ödedik. Tedesco babamın oğlu değil. Oyuncuların güvenini kazanmış, Samandıra'da yatıp kalkıyor.
İRFAN CAN VE CENK TOSUN KONUSU
Biz bir aileyiz demiştim. Aile içinde bir takım bir şeyler olur. Bir takım kararlar aldık. Bunu paylaşmayacağım.
Bana Ali Koç'un devamı diyorlar. Ali bey ile konuşuyorum, fikrini ve tecrübelerini alıyorum. Fenerbahçe ve Atatürk dışında ortak noktamız yok.