2018 yılında Galatasaray A Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kabak, kısa sürede Stuttgart’a transfer olarak Avrupa macerasına başladı. Ardından Schalke 04, Liverpool ve Norwich gibi önemli kulüplerde forma giyen milli oyuncu, 2022’de Hoffenheim’a katılmıştı. Ancak yaşadığı ciddi sakatlığın ardından sezonu erken kapatan Kabak, Almanya temsilcisiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Hoffenheim'ın oyuncu için yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği, ayrılığın ise artık an meselesi olduğu belirtiliyor.
Türkiye'ye dönüş sinyalleri veren Kabak için Süper Lig'in üç büyük kulübü harekete geçti. Başta eski takımı Galatasaray olmak üzere, Fenerbahçe ve Beşiktaş da genç savunmacıyı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Transfer yarışında Galatasaray’ın bir adım önde olduğu, oyuncunun da 3 yıllık sözleşme talep ettiği gelen bilgiler arasında.
Ozan Kabak’ın bu yaz Türkiye’ye dönerek yeniden Süper Lig’de boy göstermesi bekleniyor. Transferin kısa süre içinde netlik kazanması ve resmi imzaların atılması öngörülüyor.