HABERLİSİN-
Son dakika BJK haberleri: Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, ilk 5 haftada ssadece Trabzon deplasmanında puan kaybı yaşadı.
Yaz transfer dönemini 8 oyuncuyu kadrosuna katarak tamamlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.
HABERİN DEVAMI İÇİN SAYILARI TAKİP EDİNİZ...
Rafa Silva, Ciro İmmobile, Gabriel Paulista, Joao Mario, Felix Uduokhai, Cher Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş'e imza attıran yönetim, lige güçlü bir kadro kurdu.
Beşiktaş, ara transfer dönemi için Nicola Zalewski'yi listenin ilk sırasına yazdı. Hem orta saha hem bek oynayabilen Polonyalı futbolcuyu bu süreçte takip edecek olan Beşiktaş, istediği ayrılıklar gerçekleşirse ara dönemde 21 yaşındaki oyuncu için Roma'nın kapısını çalacak.
Öte yandan Roma ile bu sezon Serie A'da ilk 3 haftada görev yapan Zalewski, kulübünün ısrarına rağmen Galatasaray'a gitmeyince kadro dışı kaldı.