Beşiktaş Kulübü Başkanı adayı Hüseyin Yücel, İzmir’de düzenlenen bir etkinlikte Ege Bölgesi’ndeki taraftar derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Beşiktaş'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Yücel, kulübün finansal dengesini sağlamayı, yeni transferlerle takımı güçlendirmeyi ve profesyonel bir icra kurulu oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Akatlar Projesi'ni hayata geçireceklerini ve altyapıya özel önem vereceklerini ifade etti.
Sergen Yalçın ile ilgili konuşan Yücel, önemli açıklamalarda bulundu.
HABERİN DETAYLARI İÇİN SAYILARDAN İLERLEYİNİZ
Başkanlıkla ilgili olarak, Hasan Arat’ın istifasının ardından bu görevin kendisine kaldığını anımsatan Yücel, "Normal şartlar altında seçime gitmeden de görevimi sürdürebilirdim. Ancak biz, yönetim kurulumuzla birlikte olağanüstü seçim yapmaya karar verdik. Demokrasiden yana olduk, camianın onayını almak istedik" dedi. Yücel, kendisine yönelik eleştirilere de tepki göstererek, "Eğer darbeci gibi bir kimliğim olmuş olsa, herhalde en demokratik darbeci olurum" şeklinde konuştu.
ARTIK KİMSENİN UMUDU KALMADI
Yücel, Beşiktaş’ın büyük hayallerinin olduğunu ve kulübün kaybolan umutlarını tekrar canlandıracaklarını söyledi. "Artık kimsenin umudu kalmamış, ama biz Beşiktaşlıların umutlarını yeniden yeşerteceğiz. Ocak ayında yapacağımız birkaç takviyeyle sezonu en iyi yerde bitireceğiz" şeklinde konuştu.
SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI
Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ın Ocak ayında yapacağı birkaç transferle sezonu en iyi şekilde tamamlayacaklarına dair güvenini yineledi. Beşiktaş'ın geleceğini şekillendirecek adımlar attıklarını vurgulayan Yücel, Serdar Adalı’nın mayıs ayında adaylığını açıklamasını beklediğini belirtti.
Yücel, Sergen Yalçın’ın kulüp için önemli bir isim olduğunu, ancak Beşiktaş’ın sadece Yalçın’a bağlı olmadığını ifade etti. "Beşiktaş 121 yıllık bir camia, sadece Sergen Hoca'ya kalmadı. Beşiktaş'ın birçok planı var ve bu süreçte Sergen Hoca ile de görüşeceğiz" dedi.
Sergen Yalçın ile bir araya gelip, ortak bir zeminde çalışacaklarını belirten Yücel, “Sergen Hoca'nın şartları var, Beşiktaş'ın da şartları var ve bu şartlar tek taraflı değil. Ortak bir yol haritası oluşturacağız” diyerek sözlerini tamamladı.