Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, sahasından Göztepe'ye karşı 4-2'lik sonuçla mağlup ayrıldı. Semih Kılıçsoy, 3. dakikada kaydettiği vole golüyle siyah-beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Ardından İzmir ekibinde kaleci Lis, topu uzaklaştırmak isterken Bokele’ye çarpan top ağlarla buluştu ve Beşiktaş farkı 2’ye çıkardı. 12. dakikada Bokele bu kez siyah-beyazlıların ağlarını havalandırırken farkı 1’e düşürdü. 32. dakikada sahneye çıkan Taha Altıkardeş ise skora denge getirdi. 82. dakikada Fofana Göztepe’yi 3-2 öne geçirirken, 90+1. dakikada gol perdesini kapatan Tijanic maçın sonucunu da belirlemiş oldu.
HABERİN DETAYLARI İÇİN SAYILARDAN İLERLEYİNİZ
Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 21 puanla 6. sırada yer alırken, Göztepe ise 21 puanla 5. sırada bulundu. Göztepe, bu sezon Süper Lig’de deplasman maçlarındaki ilk galibiyetini Beşiktaş karşısında aldı. Stanimir Stoilov, Göztepe tarihinde Beşiktaş’ı mağlup eden ilk yabancı teknik direktör oldu.
GIOVANNI VAN BRONCKHORST İSTİFA MI EDECEK?
Giovanni van Bronckhorst'un maç sonunda yaptığı açıklamalar, ayrılık sinyali olarak değerlendirildi. Başkan Hasan Arat'ın konuyla ilgili nasıl bir karar alacağı, ilerleyen zamanlarda belli olacak.