HABERLİSİN-
Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 3-0 öndeyken karşılşamadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak taraftarını adeta şoka uğrattı. Galatasaray'ın ikinci yarıda sahaya yansıttığı futbol teknik direktör Okan Buruk'u çileden çıkardı. Tecrübeli hoca bir çok oyuncusunu sert dille eleştiriken maçın ardından radikal kararlar aldığı öğrenildi.
Teknik Direktör Okan Buruk, yeni transferin sergilediği performansı hiç beğenmedi ve gündeme bomba gibi düşen bir karar aldı.
İşte detaylar..
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sürpriz bir karar imza attı. Tecrübeli teknik direktör, Kasımpaşa maçında performansından hiç memnun kalmadığı yeni transferi kızağa çekiyor.
Okan Buruk'un Elias Jelert'in performansı karşısında şaşırdığını ve Danimarkalı sağ beki yedek kulübesine çekme kararı aldığı aktarıldı.
Galatasaray'da kendisine verilen şansı iyi kullanamayan 21 yaşındaki futbolcunun yerine devre arasına kadar Kaan Ayhan'ın görev yapacağı öğrenildi. Ocak ayında ise yeni bir sağ bek transferinin yapılacağı iddia edildi.