Galatasaray’ın İtalya’daki transfer operasyonunda ikinci gün geride kaldı. Sportif A.Ş. Başkan vekili, aynı zamanda kulübün transferden sorumlu yöneticisi Abdullah Kavukcu, Milano’da menajer George Gardi ile birlikte üs kurmuş durumda.

SarıKırmızılılar, daha önce de gündeme gelen sol açık Ademola Lookman ve orta saha Ederson’un bonservisleri için masaya oturdu.


Atalanta’nın Lookman’da kapıyı tam 40 milyon Euro’dan açtığı ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi her ne kadar bu transfer için ciddi bir bütçe ayırsa da, 28 yaşındaki bir oyuncu için bu seviyelere çıkmayı kesinlikle düşünmüyor.


Bir taraftan Lookman pazarlığına başlayan Cim Bom’da asıl büyük hedeflerden biri de hiç kuşkusuz Ederson.


Brezilyalı yıldız için kulübünün koyduğu 28 Ocak şartı hâlâ geçerli. Atalanta, Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları sonlanmadan oyuncusunu bırakmaya kesinlikle yanaşmıyor. Galatasaray cephesi ise bu işi bir an önce bitirmenin hesapları içinde.


Osimhen ve Icardi’nin arkasında beklemeyi kabul edecek bir alternatif forvet peşinde olan Sarı-Kırmızılılar’ın, 27 yaşındaki İngiliz golcü Keinan Davis’le ilgilendiği ortaya çıktı.

Yorumlar