HABERLİSİN-
Galatasaray'da gündem Osimhen... Konya maçı öncesinde dizindeki ağrılar nedeniyle tedbir amaçlı olarak İstanbul’da bırakılan Osimhen'in yokluğu ciddi şekilde hissedildi ve şampiyonluk yolunda takım çok kritik 3 puan kaybetti. Ancak maçtan sonraki iddialar kayıp puanlardan daha endişe vericiydi.
İşte haberin detayları...
Osimhen’in 2 aydır maaşını alamadığı ve bu yüzden Konya'ya gitmediği söylentileri gündeme bomba gibi düştü.
Ancak Kulübe yakın kaynaklar bu iddiayı kısa sürede yalanlarken, maaş ödemelerinde ciddi bir sorun bulunmadığı, gecikmiş şampiyonluk primlerinin de Konyaspor maçından önce ödendiği bilgisini verdi.
Buna rağmen Osimhen’in gün içerisinde Instagram hesabındaki bilgi bölümünde “Galatasaray” yazısını kaldırması ve profilindeki “Öne çıkanlar” kısmındaki Galatasaray fotoğraflarını silmesi kafaları karıştırdı.
27 yaşındaki santrforun Juventus rövanşına da ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ancak SarıKırmızılı camiada Osimhen’in Konyaspor deplasmanına neden gitmediği yönündeki kafa karışıklığı hâlâ devam ediyor.