Galatasaray’dan sezon başında Brezilya temsilcisi Vasco da Gama’ya opsiyonlu olarak kiralanan Carlos Cuesta’nın geleceğine ilişkin karar netleşiyor. Kolombiyalı stoperin kararı belli oldu.
HABERİN DETAYLARI İÇİN SAYILARDAN İLERLEYİNİZ
CUESTA BREZİLYA’DA DEVAM ETMEK İSTİYOR
Galatasaray’da beklentilerin altında kalan ve düzenli forma şansı bulamadığı için gönderilen Cuesta, Vasco da Gama’da sergilediği performansla dikkat çekiyor. Brezilya’da kısa sürede takımın savunmada önemli isimlerinden biri haline gelen oyuncunun, hem kiralık sözleşmesinin uzatılmasını hem de sonrasında bonservisiyle birlikte Vasco’da kalmayı istediği ifade ediliyor.
BREZİLYA EKİBİ DE MEMNUN
Vasco da Gama yönetiminin de Cuesta’nın performansından memnun olduğu ve oyuncu ile yola devam etmeyi planladığı belirtiliyor. Brezilya ekibinin, sezon sonunda opsiyon şartlarını değerlendirerek Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlandığı aktarılıyor.
Galatasaray cephesinde ise oyuncunun durumu sezon sonunda netlik kazanacak.