Star'da yer alan habere göre; Bu sezon İngiltere Premier Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Tottenham, Galatasaray'ın üç yıldızını gözüne kestirdi. İngiliz ekibinin Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Sacha Boey'e için scout ekibini görevlendirdiği ve üç yıldızı da kış transfer döneminde kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü.

İngiliz ekibinin Galatasaray'da mutsuz olduğunu açıklayan Danimarkalı savunma oyuncusu Nelsson'u ana hedef olarak belirlediği iddia edilirken Kerem Aktürkloğlu ve Sacha Boey'in de performansını etkileyici bulduğu öne sürüldü.

Aston Villa ve Everton'un da Kerem Aktürkoğlu'nu kadroya katmayı hedeflediği iddia edilirken sarı-kırmızı ekibin Başkanvekili Erden Timur'un üç futbolcunun satışından en az 80 milyon euro gelir elde etmeyi amaçladığı ileri sürüldü.


Eğer Tottenham, Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson için Galatasaray'a en az 80 milyon euroluk bir teklifte bulunursa sarı-kırmızılı ekip bu teklifi kabul edecek.

Yorumlar