ALİ EFE ÇÖRDEK GALATASARAY'DA


Galatasaray, 3. Lig ekiplerinden Bulvarspor'da forma giyen 19 yaşında kanat oyuncusu Ali Efe Çördek'i transfer etti. Her iki kanatta da oynayabilen Ali Efe, sarı-kırmızılıların U19 takımında görev alacak.


BONSERVİSİ 7 MİLYON TL


Gelecek vadeden bir futbolcu olan Ali Efe Çördek ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Ali Efe için 3. Lig ekibi Bulvaspor'a 7 milyon TL bonservis bedeli ödedi. Cimbom, 19 yaşındaki genç yetenek için TFF'ye lisans bildirimi de yaptı.

ALİ EFE ÇÖRDEK KİMDİR


Ali Efe Çördek 6 Mayıs 2005 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 3. Lig takımı Bulvarspor'dan Galatasaray'a transfer olan kanat oyuncusu, her iki kanatta da oynayabiliyor. Futbol kariyerine 2019-2020 sezonunda Eskişehirspor altyapısında başlayan Ali Efe, bedelsiz olarak Selimiye altyapısına transfer oldu. 2022-2023 sezonunda altyapıdan A takıma çıkma başarısı gösteren 19 yaşındaki futbolcu, 2023-24 sezonunda ise Bulvaspor altyapısına geçti. Burada da gösterdiği performansın ardından A takıma yükselen Ali Efe Çördek, geride kalan 2023-2024 sezonunda oynadığı 9 maçta 501 dakika sahada kaldı ve 3 gollük katkı verdi.

Yorumlar