HABERLİSİN-
Galatasaray, Leroy Sane'nin ardından Victor Osimhen'i de açıklamaya hazırlanırken bir yandan da takımdaki eksikleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. CSarı-kırmızılı yönetim, Liverpool'un yıldızını İstanbul'a davet etti.
İşte detaylar...
Dries Mertens'in yerine oynayacak bir isim için harekete geçen yönetim, sürpriz bir isimle görüşmelere başladı.
Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Liverpool'da forma giyen genç oyuncu Harvey Elliott'ın transferinde önemli mesafe kaydetti. Kiralamak istedikleri oyuncuyu İstanbul'a davet eden sarı-kırmızılılar, İngiliz futbolcunun transferini bir an önce sonuçlandırmak istiyor.
Oyuncu geçen sezon Liverpool formasıyla 28 maçta 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı. İngiliz basınına göre Elliott da Galatasaray'da kiralık olarak forma giymeye sıcak bakıyor.
Yönetim, önümüzdeki cuma günü için İstanbul'da bir otelde rezervasyon yaptı. Futbolcu ve menajeriyle birebir görüşmeyi amaçlayan yönetim, cumartesi günü de Elliott için özel bir Boğaz turu organize edecek.