İspanya basınında yer alan Fichajes haberine göre, Real Betis teknik heyeti Amrabat’ın performansından son derece memnun kaldı ve oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Yeşil-beyazlıların, Faslı orta saha için Fenerbahçe’ye 10 milyon euro civarında bir teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.
Fenerbahçe cephesinin ise oyuncunun değerinin farkında olduğu ve aceleci davranmayacağı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin Amrabat’ın transferinden daha yüksek bir gelir elde etmek istediği belirtiliyor. Haberde ayrıca Sofyan Amrabat’ın Betis’in uzun vadeli projesinde kilit bir rol üstlendiği ve kulübün transfer planlamasında öncelikli isimlerden biri olduğu vurgulandı.
Piyasa değeri 12 milyon euro olan Faslı futbolcunun Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Real Betis formasıyla 7 resmi maça çıkan Amrabat, henüz gol veya asist katkısı veremedi.