Miguel Crespo ile Lincoln Henrique ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılmıştı.



Sarı-Lacivetlilerde yabancı sayısını azaltmak için göndermek zorunda kaldığı Miguel Crespo ile Lincoln Henrique geri dönmeyecek. Ancak iki futbolcudan Fenerbahçe'ye güzel bir haber geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre Miguel Crespo ile Lincoln Henrique'nin performansından memnun kalan yeni kulüpleri, sözleşmelerindeki satın alma opsiyonunu devreye sokacak.İspanya ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Crespo, forma giydiği 4 maçta ortaya koyduğu performansla teknik heyetin güvenini kazandı. Sözleşme gereği ödenecek 4 milyon euro'luk ücretin yüzde 20'si oyuncuyu yetiştiren Estoril kulübüne gidecek.



Lincoln Henrique ise, Brezilya ekibi Bragantino'ya kiralandı. Oyuncunun sözleşmesine 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyor. 6 karşılaşmaya çıkan ve bir asist yapan 25 yaşındaki futbolcu, kalmayı garantiledi. Bragantino yetkilileri futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı ve Fenerbahçe'nin kasasına iki oyuncudan 10 milyon euro gelecek.


Yorumlar