HABERLİSİN-
Fenerbahçe ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatıyor. Taraftarın heyecanlı beklediği dünya yıldızı için görüşmeler resmen başladı. Sadettin Saran ve kurmayları Brann'a konuk olacağı maç öncesinde dev transfer zirvesini gerçekleştirecek.
İşte son dakika gelişmesinin detayları...
UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Brann - Fenerbahöçe maçı için Norveç'te bulunan sarı lacivertli yöneticiler yıldız futbolcunun menajeri ile bir araya gelecek.
Fenerbahçe, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Atletico Madrid'in santraforu Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için resmen görüşmelere başladı. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, Sörloth konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin menajeriyle maç öncesi ve sonrasında görüşme gerçekleştireceğini duyurdu. Transferin seyri bu görüşme sonrasında netleşecek.