Futbol direktörü Devin Özek’in, öncelik haline gelen ‘8 numara’ transferi için Almanya’da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi. Özek’in bazı kulüp yöneticileri ve menajerlerle bir araya geldiği kaydedildi. İddiaya göre Fenerbahçe’nin hedefinde iki yılıdz isim var.

Fenerbahçe transferde Umut Tohumcu ve Amadou Haidara için harekete geçti. Geleceği parlak bir futbolcu olarak görünen 21 yaşındaki Umut için Hoffenheim’ın taleplerinin sorulduğu kaydedildi. Genç oyuncunun, Mavi-Beyazlılar’da son dönemde kulübeye mahkum olması nedeniyle ayrılığa sıcak baktığı öne sürüldü.



Listedeki diğer isim olan Haidara, Leipzig tarafından gözden çıkartıldı. Malili futbolcu, bu sezon hiç forma şansı bulamadı. Tedesco’nun, eski öğrenicisi için yeşil ışık yaktığı belirtildi. Haidara şimdilik alternatifler arasına girse de öncelik olmadığı öğrenildi.

Yorumlar