MOSTAFA ZIKO'DAN SERT İDDİALAR


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mısırlı futbolcu Mostafa Ziko, hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Ziko, maçta alınan kararların adil olmadığını öne sürerek, turnuvada belirli takımların avantajlı duruma getirildiğini iddia etti.


Mısırlı futbolcu, Lionel Messi'nin turnuvada kalmasının istendiğini düşündüğünü ifade ederken, organizasyonda adaletin sağlanmadığını savundu ve maçla ilgili şike iddiasında bulundu.

FIFA'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ


Mısır Futbol Federasyonu'nun başvurusunun ardından FIFA tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Hakem kararlarına ilişkin inceleme başlatılıp başlatılmayacağı ve başvurunun nasıl değerlendirileceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.


Karşılaşma sonrası ortaya atılan şike iddiaları ise uluslararası futbol kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Şu ana kadar söz konusu iddiaları doğrulayan bağımsız veya resmi bir bulgu paylaşılmış değil.

Yorumlar