"GÜNDEMİMDE YOK"
Sosyal medyada son günlerde dolaşan “Bilal Erdoğan, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak” iddialarıyla ilgili beklenen açıklama geldi. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, 13. Uluslararası Fetih Kupası’nın tanıtım toplantısında konuştu ve Fenerbahçe başkanlığına ilişkin söylentilere net bir şekilde yanıt verdi.
Erdoğan, “Söz konusu bile değil, hiç işim olmaz. Ben tabii ki Fenerbahçeliyim, ayrı mesele. Ama yöneticilik, başkanlık gibi bir gündemim yok. Olmayacak da,” ifadelerini kullanarak tartışmalara son noktayı koydu.
"FENERBAHÇELİYİM AMA YÖNETİME ADAY DEĞİLİM"
Fenerbahçe taraftarı olduğunu bir kez daha vurgulayan Bilal Erdoğan, kulübün şampiyonluk hasretine üzüldüğünü ancak bu sürece yönetici olarak dahil olma düşüncesinin bulunmadığını dile getirdi.
“Yıllardır şampiyon olamıyoruz, bu beni de üzüyor ama kulüp yöneticiliği gibi bir niyetim yok. Benim işim kültürle, mirasla. Biz okçuluğu, geleneksel sporlarımızı yaşatma mücadelesi veriyoruz,” dedi.
KONGRE ÜYESİ AMA ADAY DEĞİL
Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğu bilinen Bilal Erdoğan’ın adı, zaman zaman sosyal medyada başkan adaylığı için geçse de bu açıklamayla birlikte söylentilerin önü kesilmiş oldu. Erdoğan, ilerleyen yıllarda da böyle bir ihtimali düşünmediğini belirterek sarı-lacivertli camiaya net bir mesaj verdi.