Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer'in olumlu raporu doğrultusunda, genç oyuncu Mustafa Erhan Hekimoğlu ile 2.5+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı.


Teknik direktörlük koltuğuna Ole Gunnar Solskjaer’in gelişiyle birlikte altyapıya ve genç oyunculara verdiği önem bilinen Beşiktaş'ta, Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun performansı dikkat çekmiş ve Norveçli teknik adamın da onayıyla oyuncunun sözleşmesi yenilenerek maaşına zam yapıldı.



Mustafa Erhan Hekimoğlu, Beşiktaş altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla dikkat çeken bir isim.

Teknik direktör Solskjaer'in oyuncuyu yakından takip ettiği ve potansiyeline inandığı belirtiliyor. Yeni sözleşmeyle birlikte Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun A Takım'da daha fazla forma şansı bulması bekleniyor.


Bu hamle, Beşiktaş'ın genç yeteneklere verdiği değeri ve Solskjaer'in vizyonunu ortaya koyuyor.


Kulüp, altyapıdan yetişen oyuncuları A Takım'a kazandırarak hem sportif başarıyı hedefliyor hem de geleceğine yatırım yapıyor.

Yorumlar