HABERLİSİN-
Beşiktaş, Göztepe karşısında zorlu bir sınav verecek. Hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Göztepe maçı öncesinde Beşiktaş’ın Roma’dan satın alma koşuluyla kiraladığı Tammy Abraham'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
İşte haberin tüm ayrıntıları...
Beşiktaş'ın golcüsü Tammy Abraham yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. İngiliz santrfor, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk 5 maçta 6 gole imza atarken herkesin beğenisini toplamıştı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu son dört maçta golle buluşamadı.
Konferans Ligi play-off maçlarında suskun kalan Abraham, Süper Lig’deki Alanyaspor ve Başakşehir karşılaşmalarında net fırsatlardan yararlanamayarak taraftarı şok etti. Abraham, son golünü 1 ay önce Eyüpspor'a atmıştı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın form grafiği inişe geçen Abraham’la özel bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Yalçın geçen hafta da Başakşehir maçından önce Cengiz Ünder’le toplantı yaparak, karşılaşmadaki galibiyet golüne imza atan yıldız oyuncuya moral aşılamıştı.
Sergen Yalçın’ın Abraham’la yaptığı toplantıda, “Kariyerin ve yeteneklerin belli. Beşiktaş seni zaten o yüzden transfer etti. Son maçlarda üzerinde baskı olduğu için istediğin son vuruşları yapamadın. Ancak sezona nasıl başladığın da ortada. Hepimiz sana çok güveniyoruz. Önümüzdeki maçlarda çok daha etkili oynayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi.