Performans düşüklüğü ve uyumsuzluk


Beşiktaş yönetimi, kadro dışı kararının gerekçesini "performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzluk" olarak açıklamıştı. Bu gerekçeler, oyuncuların saha içi ve saha dışı davranışlarına dayanıyordu.

Soyunma odasında kahkahalar


Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisini tribünden izleyen Valentin Rosier, maç sonunda soyunma odasına indi. Rosier'in, Aboubakar ile soyunma odasında kahkahalar atarak, güle oynaya muhabbet etmesi, takım içindeki uyumsuzluğun bir göstergesi olarak yorumlandı. Bu durum, diğer oyuncular, teknik heyet ve idareciler üzerinde büyük rahatsızlık yarattı.

Yönetim kararını verdi


Yönetim, yaşanan bu olaydan sonra Rosier, Aboubakar, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly için süresiz kadro dışı kararı aldı. Bu oyuncular, takımdan farklı bir saatte, ayrı sahada antrenman yapacak ve diğer futbolcularla yan yana getirilmeyecek.

Gelecek ne olacak?


Oyuncuların kadro dışı kararı, Beşiktaş'ta büyük bir krize yol açtı. Bu oyuncuların takıma dönmesi için yönetim ve teknik heyetin çabaları sürüyor. Ancak, oyuncuların takıma dönmesi halinde, takım içindeki huzurun yeniden sağlanıp sağlanamayacağı merak konusu. (Sabah)

Yorumlar