HABERLİSİN-
Yeni sezona şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuran Beşiktaş'ta ilk ayrılık belli oldu. Murillo'dan sonra sağ bek bölgesinde alternatif oyuncu sayısını bire düşürmek isteyen Sergen Yalçın, bir futbolcunun ayrılığına onay verdi.
İşte detaylar...
Beşiktaş, yaz transfer döneminde sağ beke yaptığı Gökhan Sazdağı ve Taylan Bulut hamlelerinin ardından geride kalan ara transfer döneminde bu bölgeyi yeniden güçlendirdi.
Siyah-beyazlılar, Marsilya'da kadro dışı kalması ve fırsat çıkmasının ardından Fransız ekibinden Amir Murillo'yu kadrosuna kattı. Murillo, performansı ile dikkat çekti ve Beşiktaş kariyerine iyi bir başlangıç yaptı.
Beşiktaş, Amir Murillo'nun performansının ardından yaz aylarında kadrosuna kattığı Gökhan Sazdağı ve Taylan Bulut'tan birine sezon sonunda veda etmeyi planlıyor.
Sezon başında Schalke'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan 20 yaşındaki genç sağ bek Taylan Bulut için kiralık ihtimal de seçenekler arasında yer alıyor.