HABERLİSİN-
Süper Lig'de cumartesi günü Konyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, orta sahaya hem ön libero hem de merkez orta saha olarak oynayabilen bir futbolcu transfer etmek istiyor.
İki yıldızı gündemine alan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.
İşte haberin detayları...
Beşiktaş'ın transfer gündeminde Wolverhampton forması giyen Jean-Ricner Bellegarde ve Sevilla'dan Djibril Sow yer alıyor.

İspanyol ekibinde ter döken 28 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, bir yandan bonservis görüşmesi yürütürken diğer taraftan da teknik direktör Sergen Yalçın'ın onayını bekliyor.
Sevilla, 2023 yazında 10 milyon Euro'ya Frankfurt'tan kadrosuna kattığı Sow için yaklaşık 8-9 milyon Euro bonservis istiyor.
DİĞER ADAY BELLEGARDE
Transfer döneminin başlangıcında da listede yer alan Bellegarde, adale sakatlığı yaşamıştı. Bu nedenle Beşiktaş, süreçte farklı isimlere yönelmişti.
SAKATLIĞINI ATLATTI
Ancak Fransız basınından FootMercato'da yer alan habere göre; Bellegarde, birkaç gün içerisinde sakatlığını atlatıp sahalara dönecek.
TEKLİF YAPILACAK
Beşiktaş da 27 yaşındaki Fransız futbolcu için teklif sunmaya hazırlanıyor. Bellegarde'ın, kış transfer döneminde Wolves'tan ayrılabileceği belirtildi.