HABERLİSİN-
Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 3 maçta 2 yenilgi alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın zorlu bir sınava daha çıkıyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in erteleme maçında çarşamba akşamı Kayserispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.
3 maçta 2 mağlubiyet alan Yalçın'ın geleceği de tartışılmaya başlanmıştı.
HABERİN DEVAMI İÇİN SAYILARI TAKİP EDİNİZ...
Beşiktaş'ta Kayseri maçı öncesinde çok önemli eksikler var. Teknik Direktör Sergen Yalçın bu maçta statü gereği ve sakatlıklar nedeniyle tam 10 futbolcusundan yararlanamayacak.
Vaclav Cerny, El Bilal Toure, Tiago Djalo, Gökhan Sazdağı, Taylan Bulut, Rıdvan Yılmaz, Cengiz Ünder ve Jota Silva'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Mustafa Hekimoğlu da Kayserispor maçında takımını yalnız bırakacak. Cezası sona eren Orkun Kökçü ve Wilfred Ndidi ise zorlu müsabakada forma giyebilecek.
Özellikle hücum hattında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta bu maç içib elde kalan tek orijinal kanat oyuncusu Milot Rashica. Sağ kanadı Kosovalı futbolcuya emanet etmesi beklenen Yalçın'ın sol kanat orijinli futbolcusu ise bulunmuyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bu durumu göz önüne alan tecrübeli teknik adam, çözümü Rafa Silva'da buldu.
Haber detayında, Sergen Yalçın'ın Kayserispor müsabakasında Portekizli yıldıza 10 numara yerine sol kanatta görev vereceği ve 3 merkez orta saha kullanacağı belirtildi.
Öte yandan Sergen Yalçın, Başakşehir ve Göztepe maçlarının kadrosunda yer almayan Svensson'a Kayserispor maçında mecburen görev verecek.