Sözleşmede ayrıca, olası bir sonraki transferde Fenerbahçe’nin yüzde 25 pay hakkı bulunuyor.


28 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 6 maçta 2 gol atarak etkili bir performans sergiledi. Son olarak Gençlerbirliği karşısında takımını öne geçiren golü atan Cengiz, Eyüpspor maçında da galibiyeti getiren isim olmuştu.

Siyah-beyazlıların Gençlerbirliği karşısında 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada, savunmada yapılan hatalar taraftarın tepkisini çekti. David Jurasek ve Svensson’un performansları eleştirilirken, teknik direktör Sergen Yalçın da oyun anlayışı nedeniyle hedef tahtasına konuldu.

Ancak takımda olumlu görülen ender gelişme, Cengiz Ünder’in yükselen formu oldu. Yönetim de bu performansın ardından milli futbolcunun bonservisini alarak uzun vadeli planlamada önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Yorumlar