HABERLİSİN-
Beşiktaş, yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını hızlandırırken transfer rotasını Fransa’ya çevirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde hücum hattını güçlendirmeyi planlayan siyah-beyazlılar, Hyeongyu Oh’un yanına etkili bir golcü takviyesi yapmak istiyor.
İşte Beşiktaş'ın peşinde olduğu golcü...
Gündemdeki en dikkat çekici isim ise Elye Wahi. Ara transfer döneminde de yakından ilgilenilen genç santrfor için sezon sonunda resmi adım atılması bekleniyor. Fransız temsilcisi OGC Nice’te kiralık olarak forma giyen Wahi, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Devre arasından bu yana 7 gol ve 2 asistlik katkı sağlayan 23 yaşındaki oyuncu, form grafiğini sürekli yukarı taşıyor.
Wahi’nin bonservisi ise Eintracht Frankfurt’ta bulunuyor. Alman ekibinin, oyuncuyu yeniden kiralamak yerine bonservisiyle göndermeye sıcak baktığı ve 15 milyon euroyu aşan teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade ediliyor. Genç forvetin de kariyerine Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımda devam etmeye istekli olduğu belirtiliyor.
Öte yandan Nice cephesinde belirsizlik sürüyor. Ligue 1’de alt sıralarda yer alan Fransız ekibinin Avrupa kupalarına katılım ihtimali, Fransa Kupası finaline bağlı. Eğer finalde RC Lens karşısında istediği sonucu alamazsa, Wahi’nin geleceği de farklı bir yöne evrilebilir. Bu durum, Beşiktaş’ın transferde elini güçlendiren önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.