Fenerbahçe’de yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde transfer çalışmaları hız kazanırken, adayların gündemindeki yıldız isimler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli camiada seçim atmosferi giderek yoğunlaşırken, taraftarların en çok merak ettiği konuların başında yapılacak transfer hamleleri geliyor.
Başkan adayı Aziz Yıldırım’ın ise dünya futbolunun dikkat çeken golcülerinden biri için harekete geçtiği öne sürüldü. İddialara göre Yıldırım ve ekibi, Paris Saint-Germain forması giyen Gonçalo Ramos’u kadroya katmak için temaslara başladı.
Portekizli yıldızın, Fransız ekibinde beklediği kadar süre alamaması nedeniyle ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, ilk görüşmenin oyuncunun temsilcileriyle gerçekleştirildiği ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine, “Takıma doğrudan katkı verecek bir forvet istiyoruz. Ramos bu yapıya çok uygun” dediği ileri sürüldü.
PSG cephesinde teknik direktör Luis Enrique’nin oyuncunun takımda kalmasını istediği konuşulsa da, gelecek yüksek bir teklifin dengeleri değiştirebileceği kaydediliyor. Yönetimin, uygun şartların oluşması halinde transfer ihtimalini değerlendirebileceği belirtiliyor.
24 yaşındaki golcü, bu sezon Fransız temsilcisiyle çıktığı 44 karşılaşmada 12 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Çoğu maçta sonradan oyuna dahil olan Ramos’un, sınırlı süreye rağmen etkili bir grafik çizdiği değerlendiriliyor.
Öte yandan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili nihai kararını büyük turnuva sonrası vermeyi planladığı öğrenildi. Avrupa’nın önde gelen liglerinden birçok kulübün de oyuncuyu yakından takip ettiği ifade ediliyor.