Kan bağışı çağrısı

Ferizli’de kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışına Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri de destek verdi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri Kızılay’ın Ferizli Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nde düzenlendiği kan bağışı noktasına gelip kan bağışında bulundular. Bu zor süreçte sosyal dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, "Kan bağışında bulunarak hayat kurtarmanın tam zamanıdır. Özellikle pandemi ile mücadele gösterdiğimiz bu zor süreçte çok daha hassasiyet göstermeliyiz. Kan bağışında bulunarak hayatların kurtulmasına vesile olmalıyız" dedi.

'SIKINTI ANINDA BÜTÜNLEŞİYORUZ'

Gündoğdu yaptığı açıklamanın devamında, "Biz iyilik yapmayı seven, sıkıntı anında birbiriyle bütünleşen, birbirinin ihtiyacını gideren bir milletiz. Bizler toplum olarak, bağları kuvvetli bir yapıya sahibiz. Bir cana bir umut olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu vesileyle Kızılay’da gece gündüz demeden çalışan, bu işe gönül veren arkadaşlarımıza emekleri için şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KAN BAĞIŞINA ÇAĞRI

Türk Kızılay Ferizli Şube Başkanı Şeref Boztaş ise verilen destekten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu şahsında Ferizli halkına bu zor süreçte 'Sensiz olmaz' deyip kan bağış kampanyamıza vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Gündoğdu, “Sensiz Olmaz Ferizli” etkinliğini hazırlayan Kızılay çalışanlarına, kan vererek etkinliğe destek olan kurum müdürlerine, personellere ve vatandaşlara teşekkür etti. Kan bağışında bulunmaları için vatandaşları kan bağışı noktalarına davet etti.

16 Mar 2021 - 22:38 Sakarya/ Ferizli- Gündem

Mahreç   Ferizli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.