Katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı

Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan katil zanlısı Mümin Ç.’nin ilk ifadesi ortaya çıktı.

Katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı
Katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı
+5
Haber albümü için resme tıklayın

NE OLMUŞTU?

Erenler İlçesi Küpçüler Mahallesi’nde Merve Nimet Ş. (24) ile Hüseyin D. (26) evlilik yolunda ilk adım olan nişan törenleri vardı. Her iki aile de evlatlarının mutluluğuna ortak oldukları anlarda Merve Nimet Ş.’nin 3 yıl önce nişanlanıp ayrıldığı Serkan Ç.’nin (29), nişan törenini basmasıyla kabusa döndü. Serkan Ç.; eski nişanlısı Merve Nimet Ş., annesi Melahat Ş.(44), babası Kurtuluş Ş. ve yakınları Hüseyin D.'yi silahla yaralamış ve kayıplara karışmıştı. Daha önce baldızıyla nişanlanan ancak sonra nişanı atan ağabeyi Serkan Ç.’nin, nişan törenini basarak kayınvalidesi, kayınpederi, baldızı ve yeni nişanlısını vurduğunu öğrenerek olay yerine giden evli ve 2 çocuk babası Mümin Ç., yolda kırmızı ışıklarda duran ve sonrasında yavaş kalkış yaptığı gerekçesiyle otomobilin önünü keserek Resul Ankit (26) ve yanındaki Davut Bilgin (29)’e silahla ateş ederek öldürdü. Mümin Ç. kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Mümin Ç., trafik ışığı beklerken öldürdüğü 2 kişi için verdiği ifadede, "Tanımıyordum. O anda sinirlendim, aşağıya inip öldürdüm" dedi. Yapılan işlemlerin ardından Nöbetçi Mahkemeye çıkarılan Mümin Ç. tutuklanarak cezevine gönderildi.

09 Ağu 2020 - 15:23 Sakarya/ Erenler- Gündem

Mahreç   Erenler


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.