Erenler’de hummalı temizlik

Erenler’de ilçe genelinde başlatılan ot biçme ve temizlik çalışması hummalı bir şekilde devam ediyor.

Erenler’de hummalı temizlik
Erenler’de hummalı temizlik
Haber albümü için resme tıklayın

Erenler Belediyesi Park ve Bahçeler Koordinatörlüğündeki ekipler ilçe genelinde başlatılan çalışma kapsamında camii avlularında, çocuk parklarında ve yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik çalışması başlattı. Ekipler yoğun şekilde çalışmalarını sürdürürken, Ramazan Bayramına kadar çalışmaların tamamlanacağı ifade edildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Başlattığımız temizlik çalışması kapsamında ekiplerimiz camii avluları, park ve yeşil alanlarda büyüyen otları keserek yol kenarlarındaki çöpleri temizliyorlar. Pandemi kapsamında açık ve geniş alanları tercih eden kıymetli vatandaşlarımız için yeşil alanlarımızda temizlik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

14 Nis 2021 - 10:17 Sakarya/ Erenler- Gündem

Mahreç   Erenler


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.