Erenler Kızılay’dan yüzleri güldüren hediye

Erenler ilçesinde bedensel engeli nedeniyle yürüyemeyen 23 yaşındaki Arif’e Erenler Kızılay Şubesi’nin öncülüğünde alınan üç tekerlekli elektrikli bisiklet yüzleri güldürdü.

Erenler Kızılay’dan yüzleri güldüren hediye
Haber albümü için resme tıklayın

Erenler ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan bedensel engelli 23 yaşındaki Arif Olkan özel eğitim öğrencisi olması ve sağlık sorunları nedeniyle ilgili sağlık kuruluşlarına gidip gelme konusunda yaşadığı sıkıntılar, Erenler Kızılay Şubesi öncülüğünde hayırsever bağışçılarının destekleriyle alınan üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile çözüme kavuştu.

“MUTLU OLDULAR”

Türk Kızılay Sakarya İl Başkanı Zahit Tiryaki, Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Demir Deniz tarafından Erenler ilçesindeki evlerinde baba Şaban Olkan’a teslim edilen üç tekerlekli elektrikli bisiklet ailenin yüzünü güldürdü. Baba Şaban Olkan, ‘Kızılay yetkililerine çok teşekkür ediyorum, bu hediyeleri ile bizi çok mutlu ettiler. Bu elektrikli bisiklet bizlerin hayatında çok büyük kolaylık sağlayacak’ diye ifade etti

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladılar”

Türk Kızılay Sakarya İl Başkanı Zahit Tiryaki ve Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik yaptıkları açıklamalarda, “gece gündüz demeden tüm gücümüzle, hayırsever bağışçılarımızın destekleri ile Milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu ailemizin bedensel engelli çocuklarının okul ve sağlık kuruluşlarına gidiş gelişlerinde yaşadıkları sıkıntıyı çözmek adına üç tekerlekli elektrikli bisiklet talepleri hayırsever bağışçılarımızın katkı ve destekleri ile çözmeye çalıştık, güle güle kullansınlar” diyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladılar.

02 Ara 2020 - 14:15 Sakarya/ Erenler- Gündem

Mahreç   Erenler


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.