Erenler'de yangın

Erenler İlçesinde beyaz eşya tamiri yapılan bir dükkanda sobadan dolayı çıkan yangında 1 kişi yaralandı. Yaralı, 112 ambulansıyla hastaneye sevk edilirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erenler'de yangın
Erenler'de yangın
Video için play'e tıklayın

Erenler İlçesi Tabakhane Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve beyaz eşya tamiri yapılan bir işletmede temizlik yaptığı sırada sobayı yakan Yılmaz Yiğit isimli vatandaş, sobanın hemen yanda bulunan bir dolabı yaktığını fark etti. Telefonla durumu itfaiyeye bildiren Yılmaz Yiğit, yangının büyümesini önlemek için dolabı dükkanın dışına çıkartmaya çalıştı. Bu sırada eli ve bacağı yanan Yiğit’i fark eden vatandaşlar, yardım için dükkanın önüne toplandı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yangın kısa sürede söndürülürken yaralanan Yılmaz Yiğit isimli vatandaş olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

28 Şub 2021 - 13:06 Sakarya/ Erenler- Gündem

Mahreç   Erenler


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.