Başkan Kılıç muhtarlarla buluştu

Erenler İlçesindeki muhtarlar ile bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Erenler’de yaşayan her bireyin gönlünü kazanmayı kendine şiar edinmiş bir anlayışla siz muhtarlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemizin kalkınması için proje geliştirmeye ve bu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kılıç muhtarlarla buluştu
Başkan Kılıç muhtarlarla buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçedeki muhtarları ağırladı. Sakarya Parkta gerçekleşen programda Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Kılıç, ilçede devam eden ve hayata geçirilecek çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Düzenlenen programa Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu da katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda ilk olarak söz alan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kabul edilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Şaban Süleyman, “Erenler ilçemiz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç ve mesai arkadaşları ile güzel bir ivme yakaladık. İnşallah bu şekilde ilçemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KUTLU OLSUN

Muhtarların da söz aldığı ve aynı zamanda çalışmaların ve taleplerin de masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Fevzi Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tabiriyle devletin milletimizle her gün ruberu, yani yüz yüze ilişki içinde olan seçilmiş temsilcileri, muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM

Göreve gelişinin 19’uncu ayında olduğunu belirten Başkan Kılıç, “Bu süre zarfında Erenler İlçemiz için her mahallemizi kapsayan çalışmalar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Öncelikle baktığımızda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında caddelerimizde alt ve üst yapı sorunları çözülüyor. Aynı zamanda ekiplerimiz ara sokaklarda da yenileme çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

TEDBİR ELDEN BIRAKILMIYOR

Pandemi sürecinin devam ettiğini vurgulayan Kılıç, “Belediye olarak tedbiri elden bırakmıyoruz. Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere ilçe sakinlerimize hijyen paketleri ve benzeri ürünleri ulaştırmaya devam ederken Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetimlerine, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor”.

KIRSALDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Kılıç, “İlçe merkezimizde alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın talebi, isteği doğrultusunda toplamda 95 kilometre tarla yolu ekiplerimiz tarafından açılırken Hasanbey, Büyükesence ve Küçükesence mahallelerimizde de açılan yeni sulama kanalları çiftçi vatandaşlarımızın işlerini büyük ölçüde kolaylaştırdı.”

3 MAHALLE TAMAM

Kılıç, “Yine seçim öncesi vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda AGDAŞ ile çalışmalarını başlattığımız doğal gaz çalışması kapsamında ilk etapta 8 mahallemizde çalışma başlamıştı. Geçtiğimiz hafta ifade etmiştik; Çaybaşıyeniköy, Tuapsalar ve Hürriyet mahallerimize gaz verilmeye başlandı. Tabi ekiplerimiz zaman kaybetmeden bozulan yollarda da çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kısa sürede 8 mahallemizde de doğal gaz çalışması tamamlanacak. Sonrasında doğal gaz gitmeyen mahallelerimiz için AGDAŞ’la yeniden bir çalışma, yol haritası belirleyeceğiz”.

‘YOĞUN BAKIM SORUNU KALMAYACAK’

Başkan Kılıç, “Şehir protokolümüz ile birlikte Erenler İlçemiz ve Sakarya’mız için son derece önemli bir çalışma üzerindeyiz; 250 Yataklı Acil Durum Hastanesi. İlçemizde yapılması planlanan hastaneyi çok önemsiyoruz çünkü her şeyden önemlisi bu hastane hizmete girdiğinde büyük ölçüde ilimizde yoğun bakım ünitesi eksikliği kalmayacak. Şu an ki planlamada 100 yatağı yoğun bakım yatağı olarak düşünülüyor”.

250 YATAKLI HASTANE

Başkan Kılıç, “Cuma akşamı bir kanalda AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un katılımları ile gerçekleşen ‘Gazeteciler Soruyor’ adlı programın bir kısmına konuk oldum. Orada da bu konu hakkında konuşuldu. Biz bu hastaneyi ilçemize ve şehrimize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için de bilindiği gibi Sağlık Bakanlığımızda yer tesisinde bulunmuştuk. Faydalı ve kalıcı hizmetler için çalışmaya devam edeceğiz”.

‘ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜL RIZASI’

Başkan Kılıç, “Hangi hizmet için yola çıkarsak çıkalım, önce milletimizin her bir ferdinin gönül rızasını nasıl kazanacağımızı düşünüyor ve ona göre hareket ediyoruz. Her ne olursa olsun Erenler’de yaşayan her bir bireyin gönlünü kazanmayı kendine şiar edinmiş bir anlayışla siz muhtarlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemizin kalkınması için proje geliştirmeye ve bu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmalarının ardından program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

19 Eki 2020 - 12:04 Sakarya/ Erenler- Gündem

Mahreç   Erenler


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.