TARTIŞMALAR OLDU
Erenler Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı Şenol Dinç başkanlığında gerçekleşti. Mecliste tansiyon yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini kaldıran zabıta müdürüyle ilgili ceza uygulanmayacağını açıklayan Başkan Dinç, aynı partiden meclis üyeliği yapan Muammer Çelik ve AK Parti meclis üyeleriyle tartıştı.
“CUMHURBAŞKANI BENİM KIRMIZI ÇİZGİM”
Şenol Dinç eleştiriler üzerine, “Geçen bizi burada kınadınız, olur mu öyle şey? Cumhurbaşkanımızın portesi, afişiyle beni kınayamazsınız, Cumhurbaşkanı benim de Cumhurbaşkanım. Ben devletçi ve milliyetçi adamım, Cumhurbaşkanı benim kırmızı çizgim demedim mi?” dedi. Dinç’e meclis üyesi, “Sen niye üzerine alıyorsun” diyerek karşılık verdi.

“SEN BANA PARMAK SALLAYAMAZSIN”
Meclis üyesi Muammer Çelik, “Siz hala o konuda açıklama yapmadınız, Cumhurbaşkanı benim de kırmızı çizgim” dedi. Dinç, “Sen ne anlatıyorsun bana, sen bana parmak sallayamazsın oradan. Sen benim meclis üyemsin, yaptığın ayıp. Ne zannediyorsunuz kendinizi, parmak sallıyorsun bana.” diyerek tepki gösterdi. Meclis üyesi ise, “Bir aydan beri konuyu aydınlatmanızı bekliyor arkadaşlar” diye konuştu.
ERENLER’İ SEVMİYOR MUSUNUZ?
Şenol Dinç, Haberlisin’e yaptığı açıklamada, “Erenler’i sevmiyor musunuz?” sözleriyle ilgili olarak ise, “Yapıcı olun arkadaşlar. Erenler’e hizmet etmek için, Erenler’i sevmiyor musunuz? dediğim konu şu; arkadaş bir hastanemiz, bir fakültemiz yok, şurada gelin kentsel dönüşümü hep birlikte yapalım. Kötü bir şey mi istiyorum.” dedi.





