Dağıtım sürüyor

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, esnafın üzerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla kullanıma sunulan TESK Kartın dağıtımının sürdüğünü söyledi.

Başkan Akdardağan, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanımız Bendevi Palandöken girişimiyle hayatımıza giren kartın dağıtımına Sakarya’da ilk olarak odamızdan başlamıştık. Kartlarını alan üyelerimiz avantajlarını yaşamaya devam ediyor. Odamız üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayan bakkal ve bayilerimiz, hem ticari, hem de bireysel araçlarına akaryakıt, oto lastik, toptan ve perakende alışverişlerde vb alanlarda önemli indirimler alıyorlar.” Dedi.

Kartların dağıtımının odadan sürdüğünü vurgulayan Başkan Akdardağan, “İlgi gören ve üyelerimize fayda sağlayan bu kartların dağıtımı odamızdan sürmektedir. Üyelerimiz kartlarını istedikleri zaman temin edebilirler. Kartın herhangi bir aidatı ve ücreti bulunmamaktadır.Yine bu kart kredi kartı değil, sadece indirimli alışveriş kartıdır. TESK kartı kullanan üyelerimiz ayrıca ailesi içinde yapacağı giyim, konaklama vb. alanlarda çok sayıda indirim avantajına sahipler. Üyelerimiz ayrıca bu kartı sadece dükkanları için değil, evleri ve aile bireyleri için de kullanabilirler. Kartın kullanımı yaygınlaştıkça indirim oranları da artacaktır. Üyelerimiz için çalışmaya, yanlarında olmaya ve yüklerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

03 Eyl 2019 - 13:55 - Ekonomi

Mahreç   Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.