SAÜ mezuniyet tarihleri belli oldu

Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan mezuniyet törenlerinin 9-13 Ağustos tarihlerinde yapılacağını söyledi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
SAÜ mezuniyet tarihleri belli oldu
Video için play'e tıklayın

MEZUNİYET TÖRENLERİ 9-13 AĞUSTOS’TA

Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, bu yıl Sakarya Üniversitesi’nin mezuniyet töreni yapacağını açıkladı. Rektör Fatih Savaşan, öğrencilerin dört gözle beklediği haberi sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşım ile duyurdu. Söz konusu mezuniyet törenleri 9-13 Ağustos tarihlerinde yapılacağını söyleyen Rektör Savaşan, mezuniyet törenlerine 2020 yılında mezun olanların da katılabileceğini belirtti.

YÜZ YÜZE EĞİTİM YAZ SONUNDA

Öte yandan paylaştığı videoda yüz yüze eğitim ile ilgili de bilgi veren Rektör Savaşan, yüz yüze eğitimin normalleşmeye geçilmesiyle birlikte yaz sonu başlayacağını söyledi. Aşılama konusunda hassasiyet çağrısında da bulunan Savaşan, aşılanma takvimine uyulması gerektiğini belirterek tüm öğrencileri 9-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan mezuniyet törenlerine beklediğini ifade etti.

Rektör Savaşan yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Sevgili öğrencilerimiz, sosyal medya üzerinden sıklıkla sorduğunuz ‘Mezuniyetler olacak mı, olacaksa ne zaman olacak’ sorusuna cevap vermek üzere sizlerin huzurundayım. Mezuniyet törenleri bu yıl yapılacak. 9-13 Ağustos tarihleri arasında icra edeceğiz, takvimi sizlere daha ileri zamanda paylaşacağız. Bir müjdemiz de 2020 mezunlarımızı da mezuniyet törenlerimizde ağırlayacağız. Her 2020 mezunumuzu kendi fakülte programında kendi gününde inşallah stadyumumuzda bekliyor olacağız. Sevgili gençler, bildiğiniz gibi Türkiye olarak aşılama takvimini hızlandırdık ve yaz sonu itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle yüz yüze eğitime başlayacağız. Sizden özellikle ricamız aşılama konusunda hassas davranmanız, sizlere güveniyoruz. Eğitimli gençlersiniz her konuda Türkiye’nin önünü açıcı olacaksınız bu aşılama takviminin de icrasında bize destek olmanız hem sizin güvenliğiniz için hem de mezuniyet törenlerini icra ettiğimizde şehrimizin güvenliği için de önemli. Sizleri 9-13 Ağustos tarihleri arasında mezuniyet törenlerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız, sağlıcakla kalın.”

14 Tem 2021 - 17:25 - Eğitim

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.