“Riskler her yerde”

Özel Beşköprü Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri, ilkyardım tatbikatı gerçekleştirdi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
“Riskler her yerde”
“Riskler her yerde”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Özel bir kurumda aldıkları eğitimle ilk yardım sertifikasına sahip olan Özel Beşköprü Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri, geçtiğimiz gün ilkyardım tatbikatı gerçekleştirdi.

“ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ”

Özel Beşköprü Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Uğraş Dede; “Öğretmenlerimizin ilkyardımcı olmaları kurumumuzda önem arz etmektedir. Eğitim öğretimimizin yanı sıra en önemli önceliğimiz çocuklarımızın güvenliğidir. Biz çocuklarımızın güvenliği ile ilgili elimizden gelen tüm tedbirleri almış olmak istiyoruz. Keşkeler fayda getirmiyor maalesef. Almış olduğumuz ilk yardım eğitimimizi çocuklarımızın aileleriyle de paylaşmak için kurumumuz içinde seminerler düzenleyeceğiz. Sonuçta riskler her yerde ve biz çocuklarımızı çok seviyoruz” dedi.

08 Oca 2020 - 20:18 - Eğitim

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.